Föreningen

Föreningen bildades 1975 av deltagarna i en studiecirkel och har nu vuxit till en livaktig förening med drygt 170 medlemmar. Målsättningen är att tillgodose medlemmarnas intresse för släktforskning över hela Sverige. Föreningen är medlem i Sveriges Släktforskarförbund.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan arrangerar erbjuder vi kontinuerligt kurser. Vill du veta mer? Kontakta ordförande Mats infor@shsr.se eller vice ordförande Tommy tommy2612@gmail.com eller Studieförbundets Vuxenskolans studieorganisatör Lillemor tel 077 440 00 33 vx.
Se även www.sv.se/halland

Föreningens kurser hålls i studieförbundets lokaler på Ängelholmsvägen 58 i Laholm. Föreningens material finns i ett rum på Stadsbiblioteket, Humlegången 6 i Laholm. Där finns böcker, avskrifter, mikrofilm och läsapparat, cd-skivor m m.
Medlemmar får koden till dörrlåset – hör av dig till ordföranden.